Trouwen in de kas
Bruiloft

Jullie bruiloft klein en intiem vieren

 

Jullie bruiloft klein en intiem vieren?

Na dit artikel ben je overtuigd!

I said yes! #verloofd

In deze blog lees je alle voordelen en meerwaarde van het klein en intieme vieren van jullie bruiloft. Twijfelen jullie nog, of weten jullie het al zeker maar missen jullie nog wat inspiratie? Of jullie nu gaan voor een catch the spring wedding of een romantische winter bruiloft, alles kan! Lees snel verder en laat je verassen en overtuigen.

Hij heeft de vraag gesteld! Tijdens een super romantisch moment wat met de grootste zorg is voorbereid, of misschien gewoon tijdens het koken, want een groots en meeslepend aanzoek is niets voor jullie.

Anyway, jullie gaan trouwen!! Voor velen de meest bijzondere dag uit hun leven. 1001 vragen komen op je af, en een van de belangrijkste is: wie nodigen we uit.

Klein en intiem

Wat is nu een kleine bruiloft? Dat is voor de een 150 of 200 gasten, voor de ander 25, 50 of 75. Als ik het heb over kleine bruiloften ga ik uit van +/- 35 personen die de gehele dag en avond aanwezig zijn en waarbij geen extra gasten zich tijdens het feest zullen voegen. Of bijvoorbeeld een hele selecte groep personen waarmee jullie intiem dineren of uitgebreid lunchen. Waarna de overige gasten zich tijdens de ceremonie bij jullie gezelschap voegen.Trouwen in de kas

Ik hoor je denken, zo weinig? Waarom? Omdat je bruiloft dan nog specialer is!

Stel je even voor: Jullie ouders en eventuele broer(s) en/of zus(sen) met of zonder aanhang. Opa(s) en oma(s), jullie allerbeste vrienden en eventueel die oom en tante, neef of nicht waarmee jullie een speciale band hebben. Op hoeveel mensen komen jullie dan?

De gastenlijst samenstellen is soms nog een aardige hoofdbreker. De belangrijkste gasten weten jullie meteen, maar dan komt de lijst met ‘’twijfel gevallen’’, die oom en tante die je eigenlijk nooit ziet, die oud collega, want ja je bent ook bij haar bruiloft geweest, en zijn teamgenoten? Bedenk goed wat voor jullie de meerwaarde is om deze twijfelgevallen daadwerkelijk te vragen. En dan gaat het er in dit geval over, de gehele dag.

 

De hedendaagse bruiloften zijn vaak niet meer zo traditioneel als vroeger. Toen alle familie, vrienden van je ouders en eigenlijk iedereen waarmee ook maar enige connectie was werd uitgenodigd. Steeds vaker betalen jullie zelf als bruidspaar de bruiloft en zijn er des te minder verantwoordelijkheden af te leggen wie wel of niet komt.

Jullie bruiloft is een intieme gebeurtenis. Hoe mooi is het om dat met de mensen te vieren die jullie het allerbeste kennen, jullie dag zullen begrijpen en de aandacht verdienen die jullie ook van hen krijgen.

 

Gastenlijst: check! En dan de rest van de bruiloft..

Jullie gastenlijst is gemaakt, misschien zijn er nog 2 of 3 twijfels, maar daar komen jullie in de aanloop naar de bruiloft nog wel uit. Maar dan, wat zijn de mogelijkheden? Geloof me, die zijn oneindig! Want juist met een kleine bruiloft kun je lekker buiten de gebaande paden gaan en creëer je een unieke bruiloft die nog lang herinnerd wordt.

Ja dat is lekker makkelijk met een torenhoog budget hoor ik je denken, nee hoor overal zijn opties en oplossingen voor te bedenken.

Eigenlijk is niets te gek, omdat je een kleine groep gasten hebt die gedurende de dag en avond niet veranderd is alles mogelijk.

Vroeg in de middag trouwen, lang borrelen met fantastisch entertainment. Met aansluitend een tot in de puntjes verzorgd diner onder begeleiding van livemuziek als afsluiting van de dag.

Een uitgebreide lunch met jullie ouders, foto’s maken op een supergave industriële locatie, een walking diner met jullie gasten en ceremonie bij zonsondergang waarna het feest losbarst.

Wat dachten jullie van een weekend bruiloft op een prachtig landgoed?

Jullie kiezen bewust voor een kleine bruiloft en dat biedt mogelijkheden om jullie gasten optimaal te verzorgen. Kwaliteitsvol eten en drinken, speciaal door jullie geselecteerde wijnen en bieren. Leuke foodtrucks met jullie favo’s en heerlijk entertainment.

De styling is perfect op elkaar afgestemd gedurende de dag. Alles klopt! Jullie gasten mogen hun eigen corsage samenstellen met bloemen die passen bij jullie en bij de dag.

Buiten een fotograaf, hebben jullie ook een videograaf die jullie dag op prachtige wijze vereeuwigd en de mooiste momenten ook op bewegend beeld vast legt.

Kleine pareltjes van locaties die voor grote groepen niet toegankelijk zijn, zijn dat voor jullie wel. En wat dacht je van de prachtige tuin van je ouders, of dat schattige strand paviljoen?

Trouwen in een kas

Details en beleving

De bruiloft staat in het teken van jullie! Gedurende de dag zijn er details verwerkt die op jullie van toepassing zijn, sommige zijn symbolisch voor jullie en dus herkenbaar voor jullie, andere details zijn ook voor jullie gasten herkenbaar omdat ze zo dicht bij jullie staan en jullie zo goed kennen. 

Met dit alles wordt jullie dag een beleving voor jullie en jullie gasten, een beleving van jullie liefde en geluk. Door een ontspannen voorbereiding en dagindeling kunnen jullie de dag ook echt beleven en worden jullie niet geleefd.

 

Voor wie?

Kleine en intieme bruiloften zijn voor iedereen.

Zijn jullie al lang samen, hebben jullie een prachtig gezin en willen jullie de liefde graag vieren met een huwelijk?

Of jullie zijn een prachtig samengesteld gezin en trouwen doe je tenslotte maar 1x (hooguit 2 of 3 x😉) dan is dit een prachtig moment om jullie verbintenis te vereeuwigen.

En wat dachten jullie van het vieren van jullie liefde met de personen die jullie altijd hebben gesteund in jullie keuze voor een partner van hetzelfde geslacht?

Jullie zijn elkaars jeugdliefdes en dromen altijd al van een super romantische, intieme bruiloft.

Deze dag is voor jullie en de meest belangrijkste personen in jullie leven.

 

Overtuigd?

Als Weddingplanner is het mijn doel om jullie die fantastische beleving mee te geven en creëer ik met liefde samen met jullie, jullie unieke dag.klein en intieme bruiloft

Zelf alles regelen maar wel graag een professionele ceremoniemeester die dag in goede banen leidt? Ook dan ben ik er voor jullie.

Als jullie liever advies krijgen voor jullie dag of het nu onder het genot van een kopje koffie/ thee is of liever digitaal vanaf jullie bank? Voor alle wensen heb ik een passende oplossing.

Zijn jullie enthousiast geworden? Ik maak graag kennis met jullie en adviseer jullie met liefde! Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we snel een afspraak in!

Liefs Marcella