Aanbod

 

Een weddingplanner of ceremoniemeester die betrokken, enthousiast, zorgzaam, energiek en professioneel is?moment weddings

Om het overzichtelijk te maken heb ik voor iedere wens en bruidspaar een aantal pakketten samengesteld zodat ik jullie altijd van dienst kan zijn.

https://www.momentweddings.nl/weddingplanner/

https://www.momentweddings.nl/ceremoniemeester/

https://www.momentweddings.nl/adviesgesprek/

Nog vragen? Jullie kunnen mij altijd bellen of mailen. Ik sta voor jullie klaar! De pakketten zijn suggesties en als jullie andere wensen hebben gaan we ook hiervoor 100% zeker een passende invulling vinden.

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend!

Ik heb de opleiding tot weddingplanner gevolgd bij Weddingplanners International te Bunnik. Bij dit instituut worden weddingplanners professioneel opgeleid en zijn jullie als bruidspaar verzekert van een kwaliteitsvolle weddingplanner. Weddingplanners International is ook de thuisbasis van de beroepsorganisatie voor weddingplanners.

All Moments
Willen jullie optimaal zonder stress toeleven naar jullie bruiloft en jullie dag echt tot een beleving maken? Met dit pakket zijn jullie gegarandeerd van alles wat Moment Weddings te bieden heeft. Alles geregeld van A tot Z.
Specific Moments
Zelf alles regelen maar wel graag een professionele ceremoniemeester zodat vrienden of familie deze verantwoordelijke taak niet hoeven te dragen?
Moments tips please!
Vooraf of tijdens de organisatie van jullie bruiloft sparren met een professional? Over bijvoorbeeld, dagindeling, tafelschikking, locatie advies etc.