Moments tips please!

Adviesgesprek

Willen jullie graag een adviesgesprek met een professioneel Weddingplanner?

Jullie zijn vol enthousiasme bezig met het organiseren van jullie droomdag, maar toch lopen jullie tegen wat topics aan waar jullie niet echt aan uit komen.

Komen jullie maar niet uit de tafelindeling? Stoeien jullie met hoe de dag nu efficiënt maar ook leuk is in te delen? Jullie hebben heel veel ideeën maar weten niet waar te beginnen?

Of willen jullie voor of tijdens de organisatie van jullie bruiloft even sparren met een professional?

Ik help jullie hier graag mee.

In een adviesgesprek van 2,5 uur vertellen jullie mij alles over jullie droom dag. Kijken we samen naar de mogelijkheden. En help ik jullie met mijn ideeën en visie door dat ene lastige stuk omtrent de organisatie van de bruiloft heen. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we samen sparren over jullie punten, en werken we meteen naar concrete plannen en ideeën waar jullie echt iets mee kunnen.

Na ons gesprek verwerk ik alles wat we besproken hebben in een overzichtelijke planning en verslag. Dit verslag krijgen jullie per mail toegestuurd met alle benodigde tips en adviezen. Hiermee kunnen jullie weer vol energie en nieuwe ideeën verder met de organisatie en planning van jullie droomdag.

Nog even in het kort:

♡ Adviesgesprek met een professioneel weddingplanner van 2,5 uur.

 Energieke, enthousiaste en vrolijke weddingplanner die met alle liefde jullie adviseert om jullie dag te laten sprankelen

♡ Uitwerking en aanlevering van jullie specifieke vragen

♡ Klikte het wel heel goed en willen jullie meer? Indien gewenst maak ik vrijblijvend een offerte voor ceremoniemeesterschap op jullie dag

Liever eerst even in reallife of digitaal kennis maken?

Let me know! Dan neem ik contact met jullie op.

Telefoon: 0628059016 | Email: marcella@momentweddings.nl

Adviesgesprek met een professioneel weddingplanner
Adviesgesprek Moment Weddings

https://www.by-jasmin.nl