Specific Moments

Ceremoniemeester

Willen jullie alle voorbereidingen zelf doen maar wel graag een professionele ceremoniemeester?barn wedding

De organisatie van jullie bruiloft loopt op rolletjes, maar wie wordt de ceremoniemeester? Een vriendin of toch jouw broer of zus? Missen ze dan niet veel van de dag? Vaak vertrouw je deze verantwoordelijke taak enkel toe aan iemand die dichtbij jullie staat en goed kent. Maar is dat niet ook juist een van de personen die moet meegenieten en jullie dag echt moet beleven?

Dan is een professioneel ceremoniemeester misschien wel de juiste keuze voor jullie. Iemand die overzicht kan houden, niet zenuwachtig wordt van onverwachte situaties en grote groepen mensen. In alle rust en vertrouwen kunnen jullie met de gasten jullie mooiste dag beleven.

Enige tijd voor de bruiloft maken we kennis met elkaar in een vrijblijvend intakegesprek.

Als jullie voelen JA, Marcella is de perfecte persoon om deze rol als ceremoniemeester in te vullen, bespreken we in een vervolggesprek jullie hele dag door. We kijken naar de planning en ik ga aan de slag met het draaiboek. Op de ochtend van jullie huwelijk sta ik klaar om deze dag in goede banen te leiden en ben ik de hele dag het aanspreekpunt van jullie gasten, de leveranciers en ben ik jullie rustpunt. Kortom, zorgeloos genieten voor jullie en jullie gasten!

Nog even in het kort:

♡ Intakegesprek met mij, een vrolijke, enthousiaste en energieke professional die met alle liefde jullie dag op rolletjes laat lopen

♡ Uitgebreide bespreking van de details

♡ Locatie bezoek waarbij we alle details doornemen

♡ Ik stel jullie draaiboek samen of geef het bestaande draaiboek een finishing touch

♡ Ceremoniemeesterschap op jullie dag

Benieuwd of we een klik hebben? Laten we een afspraak in plannen om kennis te maken.

Telefoon: 0628059016 | Email: marcella@momentweddings.nl

Ceremoniemeester kleine bruilofthttps://www.by-jasmin.nl