Marcella

 

Hi, ik ben Marcella!

moment weddingsWat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn website!

Weddingplannen is voor mij iets heel persoonlijks. Een bruiloft is heel persoonlijk en dus vertel ik jullie graag wat meer over mijzelf en Moment Weddings.

Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Remco, en samen zijn wij super trotse ouders van onze zoon.

Het beste kun je mij omschrijven als lief, zorgzaam, perfectionistisch (in the good way;)) en betrokken. Ik zorg er graag voor dat iedereen zich comfortabel en op zijn gemak voelt.

Samen met mijn 2 mannen ga ik graag op stap om leuke dingen te ondernemen. Wandelingen maken in het bos, naar de dierentuin of kinderboerderij of lekker een stuk fietsen.

Hoewel wij allebei geboren en getogen Brabanders zijn heeft enkele jaren geleden Rotterdam ons hart gestolen. Wij komen heel graag in Rotterdam en ik ben er ten huwelijk gevraagd. Voor ons dus een speciale plek waar we met grote regelmaat te vinden zijn om weer nieuwe eet tentjes te ontdekken of lekker even een drankje te doen.

Het ‘’bourgondisch Brabant’’ is op mij wel van toepassing, gezellig een hapje onder het genot van een wijntje met vrienden of familie. Of nieuwe dingen ontdekken op dit gebied tijdens onze jaarlijkse citytrips: I love it!

Daarnaast wordt ik dus ook heel enthousiast van: liefde, regelen, organiseren, plannen en ontzorgen en laat ik al die dingen nu in de leukste baan van de wereld te kunnen combineren! 

trouwringenDe slogan die ik hier perfect bij vindt passen: Let Love Rule! Een quote zo simpel, die alles zegt maar ook veelzijdig is. Achter iedere liefde schuilt een verhaal en ieder verhaal maakt iedere liefde uniek!

Ik wil jullie graag meegeven waar ik voor sta met Moment Weddings:
Jullie ultieme liefdesgeluk en verhaal komt samen op de dag die jullie hebben uitgekozen om dit naar elkaar uit te spreken met enkel de mensen die het dichtst bij jullie staan.

 We gaan samen de reis maken om jullie dag uit elkaar te laten spatten van liefde.
Laat jullie verrassen door de mogelijkheden en laat jullie verassen door mij!
“It’s all about details and love.”

Willen jullie graag kennis maken of hebben jullie nog vragen?

Jullie kunnen mij telefonisch of per mail bereiken op: marcella@momentweddings.nl | 06-28059016

Liefs, Marcella

Reviews Benoemd in het Zankyou magazine Real wedding gepubliceerd op Zankyou