Digital Moments

Online tips and tricks

Jullie gaan trouwen en zijn al lekker op weg met de organisatie, of jullie hebben heel goed voor ogen hoe jullie de dag vorm willen geven. Maar toch lopen jullie nog tegen wat dingen aan en willen jullie graag online advies van een weddingplanner.

Wat is een leuke en praktische dagindeling? Hoe kunnen we de locatie het beste stylen? Wat moeten we met de tafelindeling? Misschien krijgen jullie niet een fijne fotograaf of videograaf gevonden die bij jullie past? Of hebben jullie 1001 kleine vragen waar jullie mee zitten en weten jullie eigenlijk niet waar te beginnen?

Daarmee help ik jullie graag verder!

In een videogesprek kunnen jullie de vraagstukken waar jullie mee zitten met mij bespreken, sparren we over eventuele ideeën en bespreken we het vervolg.

Na dit gesprek houden we contact op door jullie gekozen momenten en hebben we een chat of bel sessie om de voortgang te bekijken en bespreken. Deze contact momenten zijn naar wens in te vullen met 30 of 60 minuten.

Ideaal om vanaf de bank contact met een professional te hebben en zo toch jullie dag optimaal te kunnen plannen met allemaal handige tips.

Nog even in het kort:

♡ Tips’s and trics van mij: super enthousiast, energiek, gevoelsmens en de missie om jullie dag fantastisch te laten slagen!

♡ Videogesprek van 1,5 uur

♡ In de aanloop naar jullie bruiloft nog diverse contact momenten in overleg in te plannen

♡ Dit pakket is op basis van 4 uur

Ideaal om vanaf de bank contact en online advies van een weddingplanner te hebben. En daardoor toch jullie dag zo optimaal te kunnen organiseren met allemaal handige tips.

Nog vragen of twijfelen jullie of dit pakket bij jullie vraagstukken past of willen jullie een gesprek inplannen? Ik adviseer jullie hier graag vrijblijvend over!

Telefoon: 0628059016 | Email: marcella@momentweddings.nl

advies weddingplannerhttps://www.by-jasmin.nl