Wat kan ik jullie bieden

Moment weddings weddingplanner pakketten

Een weddingplanner of ceremoniemeester die betrokken, enthousiast, zorgzaam, energiek en professioneel is?

Iedere bruiloft is uniek en ieder bruidspaar is uniek.

Om het overzichtelijk te maken heb ik voor iedere wens en bruidspaar een passend pakket samengesteld zodat ik jullie altijd van dienst kan zijn.

Kijk welk pakket jullie aanspreekt en laat het mij weten, dan gaan we er mee aan de slag!

Nog vragen of bieden de pakketten niet waar jullie behoefte aan hebben? Jullie kunnen mij altijd bellen of mailen. Ik sta voor jullie klaar! De pakketten zijn suggesties en als jullie andere wensen hebben gaan we ook hiervoor 100% zeker de passende invulling vinden.

Een kennismakend gesprek is altijd vrijblijvend, ik maak graag kennis met jullie. Zo kunnen we zien of we de klik hebben om samen jullie dag te gaan voorbereiden en jullie te laten shinen!

Ik heb de opleiding tot weddingplanner gevolgd bij Weddingplanners International te Bunnik. Bij dit instituut worden weddingplanners professioneel opgeleid en zijn jullie als bruidspaar verzekert van een kwaliteitsvolle weddingplanner. Weddingplanners International is ook de thuis basis van de beroepsorganisatie voor weddingplanners.

All Moments
Willen jullie optimaal zonder stress toeleven naar jullie bruiloft en jullie dag echt tot een beleving maken? Met dit pakket zijn jullie gegarandeerd van alles wat Moment Weddings te bieden heeft. Alles geregeld van A tot Z.
Specific Moments
Zelf alles regelen maar wel graag een professionele ceremoniemeester zodat vrienden of familie deze verantwoordelijke taak niet hoeven te dragen?
Moments tips please!
Vooraf of tijdens de organisatie van jullie bruiloft sparren met een professional? Over bijvoorbeeld, dagindeling, tafelschikking, locatie advies etc.
Digital Moments
Geven jullie de voorkeur aan een persoonlijk gesprek vanaf jullie eigen bank? En vinden jullie het fijn om in de aanloop naar jullie bruiloft nog enkele keren contact te hebben voor tips and tricks?