Samen creëren

 

Jullie dromen van een charmante kleine bruiloft op een rustieke plek met een klein gezelschap. Dit kleine clubje mensen gaan jullie het meest aan het hart, en met deze speciale mensen willen jullie het leven en de liefde vieren.bruid en bruidegom

Bruidsparen die er voor kiezen om hun bruiloft klein te houden maken dus een bewuste keuze in welke mensen voor hen echt belangrijk zijn. Want hoe vaak zie je die tante of neef nog na jullie bruiloft? En nodig je het hele sport team uit, omdat het ”hoort” of wil je graag de fijne vibe die overdag heerst ’s avonds behouden. Jullie hoeven niet perse een uitbundig feest met gasten waar je eigenlijk geen tijd voor hebt om ze even te spreken?

Mogelijkheden

Heb je al eens bedacht welke mogelijkheden een kleine bruiloft allemaal kan bieden? Originele dag indeling, lang dineren met livemuziek zonder feest, de gasten verassen met een toffe band of gaaf optreden omdat het kan. Een tot in de puntjes verzorgde bruiloft waar het de gasten aan niets ontbreekt. Of zelfs een wedding weekend!  Hebben jullie al gedacht aan de kleine pareltjes van locaties die voor grote groepen niet bereikbaar zijn? Ik ga in mijn netwerk kijken welke leveranciers het beste bij jullie passen om zo jullie ultieme dag samen te stellen.

trouwen in de kasDetails

En dan zijn er natuurlijk de details tijdens jullie charmante kleine bruiloft. Dat kunnen kleine subtiele details zijn die iets belangrijks voor jullie betekenen, of details die duidelijker zichtbaar zijn. Denk hierbij aan een loveshoot in jullie favoriete stad waarvan de foto’s terug komen op jullie dag. Verras jullie gasten met jullie favoriete gerecht of signature cocktail. Misschien willen jullie wel iets bijzonders doen met datums die een symbolische waarde voor jullie hebben. Er is ruimte voor details die voor de gasten herkenbaar zijn omdat zij jullie zo goed kennen.

Jullie merken het vast al, ik hou van kleine, intieme en charmante bruiloften met een rustiek karakter, veel betekenis en gevoel.

Met alle liefde en zorg die ik in me heb, ga ik graag met jullie in gesprek om al jullie wensen vorm te geven.