Specific Moments

Ceremoniemeester

Willen jullie alles zelf regelen maar wel graag een professionele ceremoniemeester?

De organisatie van jullie bruiloft loopt op rolletjes, maar wie wordt de ceremoniemeester? Een vriendin of toch jouw broer of zus? Missen ze dan niet veel van de dag? Vaak vertrouw je deze verantwoordelijke taak enkel toe aan iemand die dichtbij jullie staat en goed kent. Maar is dat niet ook juist een van de personen die moet meegenieten en jullie dag echt moet beleven?

Enige tijd voor de bruiloft maken we kennis met elkaar in een vrijblijvend intakegesprek en bespreken we jullie dag. Als jullie Moment Weddings als ceremoniemeester inhuren bespreken we in een vervolggesprek jullie hele dag door. We kijken naar de planning en passen waar nodig nog het een en ander aan. Op de ochtend van jullie huwelijk sta ik klaar om deze dag in goede banen te leiden en ben ik de hele dag het aanspreekpunt van jullie gasten, de leveranciers en ben ik jullie rustpunt. Kortom, zorgeloos genieten voor jullie en jullie gasten!

♡ Intakegesprek

♡ Uitgebreide bespreking van de details

♡ Locatie bezoek waarbij we alle details doornemen

♡ Ik stel jullie draaiboek samen

♡ Ceremoniemeesterschap op jullie dag op basis van 12uur

♡ €1200,- inclusief BTW

 

Dit pakket is exclusief reis-en parkeerkosten

Hebben jullie interesse in dit pakket? Bel of mail mij gerust dan kunnen we het er onder het genot van een kopje koffie of thee eens over hebben wat ik voor jullie kan betekenen.

Telefoon: 0628059016 | Email: marcella@momentweddings.nl

Ceremoniemeester kleine bruilofthttps://www.by-jasmin.nl