Wat kan ik jullie bieden

 

Een weddingplanner of ceremoniemeester die betrokken, enthousiast en professioneel is?

Iedere bruiloft is uniek en ieder bruidspaar is uniek.

Daarom heb ik voor iedere wens en bruidspaar een passend pakket samengesteld zodat ik jullie altijd van dienst kan zijn.

Kijk welk pakket jullie aanspreekt en laat het mij weten, dan gaan we er mee aan de slag!

Nog vragen? Jullie kunnen mij altijd bellen of mailen. Ik sta voor jullie klaar!

Ik heb de opleiding tot weddingplanner gevolgd bij Weddingplanners International te Bunnik. Bij dit instituut worden weddingplanners professioneel opgeleid en zijn jullie als bruidspaar verzekert van een kwaliteitsvolle weddingplanner. Weddingplanners International is ook de thuis basis van de beroepsorganisatie voor weddingplanners.

All Moments
Willen jullie optimaal zonder stress toeleven naar jullie bruiloft en jullie dag echt tot een beleving maken? Met dit pakket zijn jullie gegarandeerd van alles wat Moment Weddings te bieden heeft. Alles geregeld van A tot Z.
€2999,- incl. BTW
Specific Moments
Zelf alles regelen maar wel graag een professionele ceremoniemeester zodat vrienden of familie deze verantwoordelijke taak niet hoeven te dragen?
€1200,- incl. BTW
Moments tips please!
Vooraf of tijdens de organisatie van jullie bruiloft sparren met een professional? Over bijvoorbeeld, dagindeling, tafelschikking, locatie advies etc.
€240,- incl. BTW
Digital Moments
Geven jullie de voorkeur aan een persoonlijk gesprek vanaf jullie eigen bank? En vinden jullie het fijn om in de aanloop naar jullie bruiloft nog enkele keren contact te hebben voor tips and tricks?
€240,- incl. BTW

Weddingplanner en ceremoniemeester