All Moments

Weddingplanner van A-Z

Willen jullie optimaal zonder stress toeleven naar jullie intieme en kleine bruiloft? Met dit pakket zijn jullie namelijk gegarandeerd van alles wat Moment Weddings als Weddingplanner te bieden heeft.

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jullie alle tijd krijgen om jullie verhaal en wensen aan mij te vertellen en in combinatie met een vragenlijst krijg ik een zo duidelijk mogelijk beeld van jullie wensen.

Tijdens het gesprek sparren we direct over ideeën en brainstormen we om jullie dag in kaart te brengen.

Ik ga voor jullie aan de slag om jullie intieme bruiloft vorm te geven, en jullie ontvangen van mij binnen 14 dagen een offerte.

Als jullie weddingplanner zorg ik dat alles geregeld wordt, houd ik alles voor jullie in de gaten. Denk aan alles omtrent wettelijke zaken, reserveringen, betalingen, zorg ik dat alles voor jullie tijdig geregeld is en onderhoud ik het contact met de leveranciers.

Bij dit alles blijven jullie uiteraard nauw betrokken. We hebben regelmatig contact, ik geef jullie updates en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën.

♡ Vrijblijvend kennismakingsgesprek

♡ Offerte

♡ Ik stel jullie draaiboek samen

♡ Uitwerken van ideeën van unieke details voor jullie dag

♡ Budgetbewaking

♡ Ceremoniemeesterschap op jullie dag

♡ €2999,- inclusief BTW

Dit pakket is exclusief reis-en parkeerkosten.

Hebben jullie interesse in dit pakket? Bel of mail mij gerust dan kunnen we het er onder het genot van een kopje koffie of thee eens over hebben wat ik voor jullie kan betekenen.

Telefoon: 0628059016 | Email: marcella@momentweddings.nl

 

weddingplanner kleine en intieme bruilofthttps://www.by-jasmin.nl