All Moments

Weddingplanner van A-Z

Tijdens ons kennismakingsgesprek wil ik ALLES van jullie weten. Oké vergeet de juicy details, bijna alles dan ;P Wat jullie graag doen in je vrije tijd, houden jullie van reizen, lekker eten? Wie zijn jullie vrienden en familie en hoe hebben jullie elkaar leren kennen. Wat zijn jullie favorieten, bijvoorbeeld: kleur, eten, drinken, muziek, stad, land, gaan jullie graag naar festivals etc. En natuurlijk hoe zien jullie de trouwdag het liefst? Wat zijn jullie absolute no go’s en wat willen jullie zeker terug laten komen?

Zijn jullie blij met de offerte en met mij als jullie Weddingplanner? Top!

Met al jullie info ga ik voor jullie aan de slag, ik maak bijvoorbeeld een lijst met locaties en leveranciers die in mijn ogen daardoor bij kunnen dragen om jullie dag tot DE bruiloft van het jaar te maken.

   We gaan de locaties bezoeken en ik stel jullie voor aan de andere leveranciers zoals een fotograaf, videograaf, stationary, bloemist, dj en iemand die de lekkerste taart, sweettable of borreltafel voor jullie kan creëren. En relaxed want als jullie Weddingplanner onderhoudt ik het contact en ik let op de kleine lettertjes, dat scheelt weer hé 😉

Aan de hand van jullie aangegeven budget maak ik een overzicht waarin ik alle kosten bijhoudt en meteen kan zien of we bij moeten schaven of goed op koers liggen.

Ik ga aan de slag met jullie draaiboek, hierin komt alles te staan over jullie dag. Denk daarbij aan dagindeling, tafelindeling, gastenlijst, alle contacten en afspraken met de leveranciers, de fotolijst, de gegevens van jullie hotel, huwelijksreis en alles wat ik nodig heb om jullie dag van voor tot achter te kunnen begeleiden.

Regelmatig hebben we contact, kletsen we even bij onder het genot van een kopje koffie of thee om alle vorderingen door te spreken en te do’s door te nemen. Hebben jullie je wensen aangepast of nog iets gezien op pinterest wat jullie ECHT op jullie dag terug willen zien? Top! We gaan kijken hoe we dat kunnen regelen.

The day before… HELP!!! Marcella, heb je hier aan gedacht, of wat nou als…

Rustig!! We hebben alles voorbereid en doordat ik nauw in contact met jullie sta hebben we alles doorgesproken en daardoor is er geen reden tot paniek. We hebben een plan B, just in case… het komt goed! Geniet!! Dit wordt jullie dag en met alles wat ik in me heb wil ik dat jullie deze dag beleven. Want zoals jullie ondertussen van mij weten, gaat het voor mij namelijk om beleven, niet geleefd worden!

Jullie grote dag! In de ochtend kom ik bij jullie even langs, hoe gaat het, heb je nog vragen? Met mijn draaiboek in de aanslag gaat ook mijn dag voor jullie beginnen en ik heb er zin in!

Ik ontvang jullie gasten op de locatie, verder zorg ik dat iedereen op de juiste plek is en help de leveranciers hun weg te vinden zodat zei ook hun ding voor jullie kunnen doen.

Tijdens de dag zie je me soms wel en soms niet, maar no worries! Ook als je me niet ziet ben ik bezig om jullie dag op rolletjes te laten verlopen.

Jullie hebben volmondig JA! gezegd. De taart is aangesneden, de foto’s zijn gemaakt, de buikjes zijn rond, nu is het tijd voor FEEST!! Of misschien wel niet? Jullie geven de voorkeur aan een alternatieve dagindeling, zoals heel intiem trouwen aan het eind van de middag waarna jullie met jullie genodigden heerlijk uitgebreid gaan dineren met fantastische live muziek op de achtergrond. Het kan allemaal!

Nog even in het kort:

Jullie hebben mij als jullie personal weddingplanner en guide:

energiek, enthousiast, regeltante 2.0, alle liefde en toewijding voor jullie als koppel, jullie gasten en jullie mooiste dag!

♡ Vrijblijvend kennismakingsgesprek

♡ Offerte

♡ Ik stel jullie draaiboek samen

♡ Uitwerken van ideeën van unieke details voor jullie dag

♡ Budgetbewaking

♡ Ceremoniemeesterschap op jullie dag

Benieuwd geworden wat ik voor jullie kan betekenen? Neem gerust contact op, dan maken we kennis en gaan we jullie beleving samen creëren.

Telefoon: 0628059016 | Email: marcella@momentweddings.nl

 

weddingplanner kleine en intieme bruilofthttps://www.by-jasmin.nl